Studion i Lund och Showroom

Vår studio har gått från att vara en sönder-renoverad frisersalong sedan 1920-talet, till att med varsam hand renoveras tillbaka till sin forna glans 2018 av oss  och idag drivas som studio och showroom. 

Vi arbetar med kvalitet och material som är hållbara över tid utöver att de har ett estetiskt tilltalande uttryck. I vår studio, som också fungerar som showroom, finns några av de företag som vi samarbetar med.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig eller knacka på om du har vägarna förbi.

I vårt showroom

Bara Mineraler

Bara Mineraler har en gedigen kunskap och erfarenhet om betydelsen av sammansättningen av odlingssubstrat för plantor och jordar till anläggning.
 
Bara Mineraler handplockar högkvalitativt marktegel från Europas främsta tegelbruk och erbjuder en bredd av färger och format.

Örsjö Belysning

Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland. Med över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav.

Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av scandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet.

www.orsjo.com 

Örsjö Belysning Vinge Armatur
Bara mineraler stenprover marktegel lund showroom

Genom att surfa på denna sida godkänner du att vi använder cookies